Bild:Dortmund vil gjøre et siste forsøk på å beholde Bellingham

BVB vil gjøre 19-åringen til tidenes best betalte spiller i klubben.

«Alle» forventer at Jude Bellingham forlater Borussia Dortmund og tysk fotball til sommeren. Spilleren er ønsket av Liverpool, Manchester City og Real Madrid, og kampen om underskriften hans har startet for lengst.

Men det betyr ikke at Dortmund har gitt opp håpet om at han skal spille for dem også neste sesong. Ifølge Sport Bild vil klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl, og daglig leder Hans-Joachim Watzke, nå gjøre et siste forsøk på å få ham til å signere på en ny kontrakt. 

De ønsker å gi ham en avtale som binder ham til klubben til 2026, og har planlagt samtaler med Mark Bennett i mars. Bennett har ikke status som spillerens agent, men omtales som en rådgiver for Bellingham-familien.

Best betalt

Den kontrakten vil gjøre 19-åringen til klubbens best betalte spiller gjennom tidene, og ifølge avisen er de villig til å betale ham 15 millioner euro i året. Det er 13,25 millioner pund, og i overkant av 255 000 pund i uken.

Marco Reus, som er på utgående kontrakt, er per i dag Dortmunds best betalte spiller med en kontrakt verdt 12 millioner euro i året.

Med en slik lønn ville Bellingham vært den nest best betalte spilleren i Liverpool, etter Mohamed Salah som ligger et nivå over etter treårskontrakten han signerte i fjor sommer. Den avtalen skal være verdt 350 000 pund i uken. En slik lønn er uansett mange hakk under det for eksempel Erling Braut Haaland tjener i Manchester City.

Det skal sies at Bellingham allerede har en kontrakt til 2025 – og det har gang på gang blitt sagt at han ikke har noen utkjøpsklausul i den kontrakten.