Se høydepunktene: Etterlengtet seier for Chelsea mens Newcastle avgjorde på slutten

Avstanden til topp fire er nå ti poeng for Liverpool.

To kamper i Premier League hadde avspark klokken 15 søndag, og begge var av en viss interesse for Liverpool.

Chelsea - Crystal Palace 1-0 (0-0)

Chelsea har vært i katastrofal form den siste tiden og har rotet seg helt ned til tiendeplass på Premier League-tabellen. Mot Crystal Palace søndag skulle en etterlengtet trepoenger komme, men den satt langt inne.

Til slutt var det Kai Havertz sin scoring etter 64 minutter som skulle avgjøre kampen, som kunne ha inneholdt flere scoringer til begge lag med litt mer kvalitet i avslutningene.

Se høydepunktene: 

Newcastle - Fulham 1-0 (0-0)

Seieren skulle sitte enda lenger inne for høytflyvende Newcastle, som slapp med skrekken i dagens hjemmekamp mot Fulham. Aleksandar Mitrovic klarte å være nær ballen to ganger da han fikk muligheten fra straffemerket etter 69 minutter, og da hjalp det lite at ballen gikk i mål. 

I stedet skulle Alexander Isak bli helten for Newcastle. Han avgjorde kampen etter 89 minutter. Newcastle er tilbake på tredjeplass og har fremdeles kun tapt én kamp denne sesongen. Det skjedde på Anfield. Liverpool har nå ti poeng opp til Manchester United på fjerdeplass.

Se høydepunktene: