– Julian Ward har snakket med Bellingham

Tysk journalist hevder Liverpool er i førersetet i kampen om Jude Bellingham.

Den tyske Sky Sports-journalisten Florian Plettenberg har tirsdag kommet med en oppdatering når det gjelder jakten på Jude Bellingham, og det er spennende nytt for Liverpool-supporterne. 

– Slik situasjonen er nå så er det tre klubber som er aktuelle - Real Madrid, Manchester City og Liverpool. Det vi hører er at Liverpool er blant favorittene, og at Klopp pusher og pusher for å få en overgang i boks. Han er deres fremste overgangsmål, sier Plettenberg. 

Han legger til at Klopp ikke har snakket med Bellingham personlig, men at en annen viktig mann har gjort det - nemlig sportsdirektøren. 

– Julian Ward har snakket med Bellingham, sier Plettenberg og legger til at spørsmålet er hvem som skal punge ut for spilleren.

100 til 150 millioner euro

Han legger nemlig til at Borussia Dortmund ønsker mellom 100 og 150 millioner pund for spilleren i sommer. Bellingham har en kontrakt som strekker seg til sommeren 2025, og klubben skal ifølge Plettenberg nå ha innsett at de ikke har mulighet til å beholde 19-åringen.

– Men Dortmund er i førersetet og de kan skru opp prisen så mye de vil, sier Plettenberg.

– Jeg kan ikke se at han skal havne i Real Madrid, jeg ser på ham som en av de nye spillerne til Jürgen Klopp i sommer, sier Plettenberg.

Fabrizio Romano har på sin side kommet med en oppdatering rundt Bellingham. Han sier ifølge LFC Transfer Room at Jürgen Klopp er veldig aktiv i forbindelse med jakten på spilleren, og at han ønsker oppdateringer hver eneste dag. Han legger imidlertid til at det ikke er noe nytt å melde foreløpig, og at kampen om signaturen til spilleren er helt åpen. 

Bellingham leverte et strålende VM for England og var i helgen sentral da Bundesliga kom i gang igjen etter vinterpausen. Da leverte han mål og målgivende fra sin midtbaneposisjon i 4-3-seieren over Augsburg. Bellingham står med sju målpoeng på 16 ligakamper denne sesongen.

Se scoringen mot Augsburg: