Kan gå glipp av møtet med sin tidligere arbeidsgiver

Adam Lallana fikk en skade under spill for Brighton i helgen.

Adam Lallana kan måtte se FA-cupkampen mellom Brighton og Liverpool neste søndag fra tribunen. Midtbanespilleren har vært i knallform for The Seagulls den siste tiden, men fikk en skade i lørdagens kamp mot Leicester. En match som endte uavgjort 2-2.

Det er snakk om en muskelskade, noe som Lallana har vært mye plaget med også tidligere.

34-åringen har gjort tre mål og bidratt med en målgivende pasning i løpet av de åtte siste kampene han har spilt for Brighton, men måtte tas av banen etter en times spill på King Power Stadium.

– Normalt spiller vi bedre med Lallana på banen. Det er sikkert. Men vi spilte kanskje bedre i andre omgang. Vi var bedre i angrep da. Vi var sterkere, men Lallana er en veldig, veldig viktig spiller. Jeg tror det er en muskelskade, sa Brighton-manger Roberto De Zerbi til pressen etter matchen i Leicester.

Høydepunktene fra Leicester - Brighton:

En mulighet for revansje

Liverpool vil reise til sydkysten neste søndag med håp om å reise kjerringa etter det forsmedelige 3-0-tapet mot samme motstander i Premier League forrige helg. 

Brighton mønstret følgende lag mot Brendan Rodgers sitt mannskap: Sanchez, Gross, van Hacke (Lamptey 78), Dunk, Estupinan, Caicedo, MacAllister, March, Lallana (Veltman 29), Mitoma, Welbeck (Ferguson 66).

Mitoma sendte gjestene i førigen midtveis i første omgang, men Albrighton utlignet sju minutter før pause. Leicester tok ledelsen ved Barnes etter en drøy time, men Brighton fikk med seg ett poeng takket være en sen scoring av unge Ferguson.