Krever oppvask etter kampen som kun varte i seks minutter

Women's Super League får kritikk for håndteringen av søndagens kamp mellom Chelsea og LFC Women i London.

– Den skulle ha blitt avlyst klokken halv ti om morgenen da baneinspektøren slo fast at det ikke var mulig å spille her, sier LFC Women-manager Matt Beard til liverpoolfc.com

Søndagens bortekamp mot topplaget Chelsea ble bare seks minutter gammel før dommerteamet slo fast at det ikke var forsvarlig å fortsette på en frossen gressmatte, og de tilreisende supporterne fra Liverpool fikk seg en skikkelig bomtur. 

I etterkant av kampen må Women's Super League tåle å få kritikk fra flere hold - blant annet spillere og de to lagenes managere - for håndteringen av kampen. 

– Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle ta seks-sju minutter å finne ut at banen var frossen. Den var frossen i morges og den var frossen under oppvarmingen. Du kan se det langs hele sidelinjen og i 16-meterne, sier Beard, som sier han føler med supporterne som hadde tatt turen med buss så tidlig som klokken fem om morgenen.

Chelsea-spiller Magdalena Eriksson er ifølge The Athletic blant dem som krever oppvask i ligaen etter søndagens fadese, og at det blir satt i gang en undersøkelse av rutinene for å unngå liknende hendelser i fremtiden. 

LFC Women skal tilbake til London og møte Chelsea igjen allerede til helgen. Da er det FA-cup på menyen. I midtuken tar de røde imot West Ham i ligacupens kvartfinale.