Liverpool vil gi Bellingham sjansen til å bli den nye Steven Gerrard

Det har vært samtaler mellom Liverpool-ledelsen og Jude Bellinghams representanter.

Det må være verdens dårligst skjulte hemmelighet at Jude Bellingham er Liverpools fremste transfermål til sommeren. Nå melder Florian Plettenberg i tyske Sky Sport at Liverpool-ledelsen fortsatt er optimistiske i forhold til å signere den engelske landslagsspilleren.

Plettenberg skriver på Twitter at samtaler har funnet sted mellom Liverpool-ledelsen og Bellinghams representanter, men spilleren selv har ikke snakket personlig med Jürgen Klopp ennå. 

Den tyske journalisten understreker også at det ikke har kommet noe offisielt bud fra Liverpool til Borussia Dortmund ennå, men han slår samtidig fast at Liverpool nå tilbyr Bellingham sjansen til å bli den nye Steven Gerrard.

Real Madrid og Manchester-klubbene akter å gi Liverpool konkurranse

Liverpool er imidlertid ikke den eneste klubben som har den talentfulle midtbanespilleren i kikkerten til sommeren.

Real Madrid nå forsøker å selge inn Madrid som «det beste stedet for unge talenter i Europa». Den spanske giganten rappet 22-årige Aurélien Tchouaméni foran nesen til Liverpool sist sommer, og de høye herrer på Santiago Bernabeu vil forsøke å gjøre det samme med Bellingham.

Manchester-klubbene har også 19-åringen i kikkerten. Boroussia Dortmund skal ha satt en prislapp på 130 millioner pund på den ettertraktede Birmingham-gutten.