Treningsbildene ga oss en positiv nyhet og flere bekymringer

James Milner er tilbake i trening, men Roberto Firmino og Darwin Nunez var ikke å se.

James Milner kjente noe i baksiden av det ene låret i ligacuptapet for Manchester City den 22. desember, og måtte byttes ut etter 38 minutter av kampen på Etihad.

Etter dette har vi ikke sett snurten av veteranen på Liverpool-treningene før nå. I dag var han imidlertid tilbake i trening med lagkameratene på AXA Training Centre viser treningsbildene som Liverpool FC har lagt ut.

Milner sto over ligakampene mot Aston Villa, Leicester og Brentford, samt cupoppgjøret mot Wolverhampton. Nå er han aktuell for troppen igjen når Liverpool møter Brighton på Amex Stadium lørdag ettermiddag.

Fire spillere som ikke var å se

Goal-journalist Neil Jones påpeker på Twitter at det fortsatt ikke er noe å se til Roberto Firmino. Liverpools nummer 9 fikk et spark i baksiden av den ene leggen på en av treningene like før jul, og skaden ble omtalt som relativt liten.

Likevel er han altså fortsatt ikke tilbake, tre uker senere.

Jones påpeker også at Darwin Nunez ikke var på noen av bildene fra dagens trening i Kirkby.

Stefan Bajcetic og Curtis Jones er heller ikke å se på noen av treningsbildene.

Spanskserberen var ikke i troppen til FA-cupkampen mot Wolverhampton på grunn av en liten skade, ifølge U21-trener Barry Lewtas. Jones har slitt med skadeproblemer hele sesongen, men spilte 45 minutter for U21-laget sist lørdag.