Økende interesse for Phillips kan føre til at Liverpool henter hjem Williams

Liverpool forbereder seg på et mulig spillersalg.

Liverpool Echo melder at Liverpool er i ferd med å hente hjem Rhys Williams fra hans låneopphold hos Championship-klubben Blackpool, fordi det er økende interesse fra andre klubber for å kjøpe Nat Phillips før januarvinduet stenger om en drøy uke.

Williams har spilt 17 kamper for The Tangerines så langt i det som opprinnelig var et sesonglangt låneopphold, men han har figurert i bare en av de fem siste kampene.

Liverpool skal være fornøyd med den erfaringen 21-åringen har fått tilegne seg i Championship, etter at han hadde et vanskelig låneopphold hos Swansea forrige sesong, hvor han spilte bare sju kamper før han ble hentet hjem.

Williams spilte 19 førstelagskamper for Liverpool i gjennombruddssesongen 2020/21. Echo melder at han vil gå rett inn i førstelagstroppen igjen, som fjerdevalg der, nå som Virgil van Dijk er ute med hamstringskade.

Forventer konkrete bud på Phillips mot slutten av vinduet

Nat Phillips har bare spilt sju førstelagskamper for Liverpool denne sesongen. Den siste av disse kom som innbytter i omkampen i FA-cupens tredje runde mot Wolverhampton på Molineux denne uken.

25-åringen hjalp Bournemouth til opprykk til Premier League på utlån i andre halvdel av forrige sesong.

Nå skal det være flere klubber som ønsker å kjøpe ham, og Liverpool forventer at det kommer konkrete bud når det nærmer seg transferdeadline tirsdag i neste uke.