Real Madrid fikk også skade på forsvarsspiller

Det er ikke bare Liverpool som sliter med skader foran Champions League-oppgjørene mot Real Madrid. Den spanske klubben har også sine problemer.

Liverpool har hatt mange og store skadeproblemer denne sesongen, og i dag kom nyheten om at Ibrahima Konate mister flere viktige kamper på grunn av en hamstringskade han fikk i helgens cupoppgjør mot Brighton. Midtstopperen kan være ute i inntil tre uker, noe som i verste fall betyr at han vil gå glipp av den første åttedelsfinalen i Champions League mot Real Madrid.

Det samme gjør antagelig også Virgil van Dijk, og med både van Dijk og Konate på sidelinjen sitter Jürgen Klopp igjen med Joe Gomez, Joel Matip, Nat Phillips og Rhys Williams som stopperalternativer de kommende tre ukene, sannsynligvis inkludert den første kampen mot Real Madrid.

Skader på sidebacker

Da er det en trøst for Klopp å vite at Madrid-klubben også sliter på skadefronten. David Alaba og Aurelien Tchouameni har slitt med ankelskader i januar, men er tilbake i trening nå, mens Lucas Vazquez nylig fikk beskjed om at han må belage seg på seks uker på sidelinjen, også det med en ankelskade.

Vazguez sin skade gjør at Real er litt tynt besatt på høyrebacken, da Dani Carvajal også har slitt med småskader den siste tiden, selv om han er tilbake i trening nå. Men nå virker det som er det er på venstrebacken at Los Blancos har aller størst problemer.

Ferland Mendy, som har spilt fast på venstrebacken for Carlo Ancelottis mannskap denne sesongen, fikk en hamstringskade i sist helgs kvartfinale i Copa del Rey mot byrival Atletico Madrid, og må belage seg på hele to måneder på sidelinjen. 

Real Madrid bekreftet skaden tirsdag, og Diario AS tror at franskmannen tidligst vil være tilbake i spill i april. Det betyr at han går glipp av begge åttedelsfinalene mot Liverpool.