Rhys Williams hentes hjem

Liverpool henter Rhys Williams tilbake fra lån.

Liverpool FC bekrefter at midtstopperen Rhys Williams er hentet tilbake fra låneoppholdet i Blackpool. 

Den 21 år gamle midtstopperen har spilt 17 kamper for Championship-klubben som ligger nest sist på tabellen. Klubben tok grep og sparket Michael Appleton fra jobben i forrige uke. Veteranen Mick McCarthy har kommet inn for å redde plassen.

Det må han gjøre uten Williams som alternativ på stopperplass. Midtstopperen har vært inn og ut av laget, og har ikke startet en kamp for de oransje siden midten av oktober. Han var på benken i fire kamper på rad, før han kom inn og fikk et kvarter mot Watford 14. januar.

Han har lagt ut en melding på sosiale media der han takker Blackpool og supporterne for tiden i klubben.

Sammenheng med Nat Phillips?

Spilletid kan være én grunn til at de røde henter ham hjem. Også i januarvinduet i fjor ble han hentet hjem fra lån – den gang for Swansea der han kun fikk sju kamper på et halvår.

Men det kan også være en annen grunn, og det er at Williams skal være fjerdevalg som midtstopper i Liverpool ut sesongen.

Liverpool Echo rapporterte i helgen at økende interesse for Nathaniel Phillips mot slutten av overgangsvinduet kan være en grunn. 25-åringen var lånt ut til Bournemouth forrige sesong, og var med da de rykket opp til Premier League. Denne sesongen har han vært fjerdevalg på midtstopperplass, og har bare fått sju førstelagskamper for de røde.

Han er en spiller Liverpool kan få litt penger for i dette overgangsvinduet, og det skal være flere klubber som er interessert i å sikre seg Phillips permanent. Overgangsvinduet stenger ved midnatt neste tirsdag.