– Vi må se om han blir klar til å hjelpe oss

Julen Lopetegui og Wolverhampton manglet Diego Costa på Anfield, men den kontroversielle spissen kan bli klar til tirsdagens kamp.

Wolves sin sesong har vært en aldri så liten berg-og-dalbane så langt denne sesongen. I høst forsvant Bruno Lage fra Molineux, og Steve Davis tok over midlertidig for portugiseren.

Det kom tydelig frem at ulvene var på jakt etter Julen Lopetegui, og til slutt fikk de også tak i den meriterte spanjolen. Resultatene har likevel fortsatt i et ustabil mønster, men i helgen tok tirsdagens hjemmelag sin første seier i 2023.

Nå ser Wolves-treneren frem til en ny kamp mot Liverpool.

– De kommer her for å spille en god kamp, og vi må være klare til å ta dem. FA cupen er viktig for oss, men det gjelder også for dem. Vi må slåss for å slå et fantastisk lag.

Det er riktignok lite som tyder på at Jürgen Klopps mannskap er fantastiske for øyeblikket, men det stopper ikke Lopetegui fra å dra frem de største superlativene.

– Jeg mener Liverpool er et av de beste lagene i verden, med høy kvalitet i spillertroppen og på trenersiden. De har også en rik historie, fortsatte han.

GULT KORT: Julen Lopetegui var svært misfornøyd med dommeren på Anfield.

GULT KORT: Julen Lopetegui var svært misfornøyd med dommeren på Anfield.

En gammel kjenning kan være tilbake

Lopetegui og hans Wolves-lag kommer nylig fra en sterk 1-0 seier mot West Ham på hjemmebane. Det er gode nyheter for ulvene, som lå under streken da de trasket inn på Anfield for en drøy uke siden.

Det er likevel ikke bare fryd og gammen på Molineux for øyeblikket. Laget sliter nemlig med å få spillerne tilbake på beina etter helgens kamp.

– Vi må sjekke hvordan statusen er på spillerne våre. Vi vil måtte velge ut en startellever tett opp mot kampen. Det er en kveldskamp, og ikke på ettermiddagen, så vi har to dager på å finne ut av det.

Det er heller ikke lenge siden Wolves møtte på de røde. Det har trossalt bare gått ni dager siden den første oppgjøret.

– Det blir mye av det samme. Vi har ikke god tid på å forberede oss, og derfor må vi bruke tiden veldig godt.

Det er likevel en spiller som sannsynligvis er veldig interessert i å møte Liverpool igjen. Diego Costa, som har sin forhistorie med de røde etter tiden i Chelsea, kan rekke oppgjøret i morgen kveld.

– Han er på bedringens vei. Vi må sjekke i morgen tidlig for å se om han er klar nok til å hjelpe oss, avsluttet Lopetegui.