Mitoma skryter av forsvarsspillet til Trent

Liverpool-spilleren en av de vanskeligste motspillerne driblekanten har møtt.

Dette året har det allerede blitt to tap mot Kaoru Mitoma og Brighton.

Måkene på sørkysten flyr høyt for tiden og er i skrivende stund på en sterk 6.-plass, i tillegg til å være videre i FA-cupen.

Den store formspilleren er venstrevingen Mitoma. 25-åringen har fire mål på de fem siste ligakampene, og mang en høyreback har slitt med å håndtere dribleferdighetene hans.

– Vel, før jeg kom utenlands var jeg i Japan og det ville være spillere fra Meiji University som Keigo Tsunemoto og Hotaka Nakamura (FC Tokyo), har japaneren svart de vanskeligste forsvarsspillerne å møte.

– Fordi jeg har spilt mot dem ofte, de kjenner spillestilen min godt og jeg ble stoppet mange ganger.

Trekker frem Liverpool-backen

Mitoma ble også matchvinner på overtid, da Brighton slo de røde ut av FA-cupen. Trent Alexander-Arnold har måttet jevnlig tåle kritikk for sine defensive egenskaper, men Brighton-profilen tilhører de som ser motsatt på det.

– Når det kommer til utenlandske spillere, jeg kom meg forbi Trent Alexander-Arnold en gang men like etter det ble jeg blokkert av han, armene hans var sterke. Folk tenderer til å tro at forsvarsspillet hans er svakt men han er fullstendig solid, fra det jeg har følt på egen hånd.

Liverpool og Brighton er ferdige med å møte hverandre for denne sesongen. Det er kanskje begge parter fornøyd med.