Benzema ligger an til å bli klar til returoppgjøret

Karim Benzema sliter med en liten skade igjen.

Karim Benzema var usikker før det første oppgjøret i åttendedelsfinalen i Champions League, men han rakk som kjent kampen på Anfield. Historien kan se ut til å gjenta seg når Liverpool og Real Madrid skal møtes igjen på Santiago Bernabeu onsdag i neste uke. 

Franskmannen, som har slitt med mange småskader denne sesongen, pådro seg en smell i ankelen i helgens kamp mot Betis og har trent innendørs hele denne uken. Men skaden skal ikke være mer alvorlig enn at 35-åringen bør rekke returoppgjøret, skriver The Athletic

Han kan også rekke kampen mot Espanyol i helgen, men storlaget vil nødig ta noen risiko når det gjelder målmaskinen.

For øvrig er David Alaba og Ferland Mendy definitivt ute i helgens kamp mot Espanyol i La Liga, og det samme er Mariano Diaz. 

Real Madrid leder 5-2 over Liverpool etter det første oppgjøret. De har bare scoret ett mål på tre kamper etter det. 1-1 mot Atletico Madrid og 0-0 mot Betis har vært fangsten i ligaen, mens de røk ut av cupen med 0-1 mot Barcelona for en uke siden.