– Det er viktig å tro at alt er mulig foran en kamp som dette

Fabinho mener det er bra for Liverpool at alle tror at Real Madrid allerede er klare for kvartfinalen i Champions League.

Stefan Bajcetic og Thiago Alcantara er ute med skader, mens Jordan Henderson er syk. Det betyr at Fabinho nærmest er garantert en startplass i kampen mot Real Madrid på Santiago Bernabeu onsdag kveld. Brasilianeren var da også spilleren Liverpool sendte til pressekonferansen. Vanligvis et sikkert tegn på at spilleren vil starte kampen. 

– Det er viktig å tro at alt er mulig foran en kamp som dette, sa Fabinho om det faktum at vertene har en tremålsledelse etter å ha vunnet den første kampen på Anfield 5-2.

– Vi har ingenting å tape. Alle forventer at Real Madrid skal vinne sammenlagt, og det kan bare være bra for oss, la han til.

– Alle forventer å se Real i kvartfinalen. Men vi lå under med 3-0 etter det første oppgjøret mot Barcelona for fire år siden også, og klarte å snu det i den andre kampen, minner midtbanespilleren om.

– Selvsagt var det på Anfield, men vi vet det er mulig på grunn av den seieren. Vi må bare tro på det.

Startet karrieren i Europa på Real Madrids B-lag

Fabinho møter klubben hvor han startet sin karriere i Europa, som en ung proff på Real Madrids andrelag.

– Det er ikke enkelt å komme til et stadion som Bernabeu og ligge under med tre mål, men det er viktig at vi ikke blir desperate i begynnelsen av kampen. Det er klart vi trenger mål, men det er viktigere at vi ikke slipper inn mål. Kommer vi til pause og det står 0-0, så er det et godt resultat, for da kan alt skje, mener brasilianeren. 

Under pressekonferansen skrøt Liverpools midtbanespiller uhemmet av sin landsmann, Vinicius Junior, som leverte en svært god kamp for Real Madrid på Anfield. Fabinho innrømmet at det er vanskelig å spille mot 22-åringen.

– Vinicius er i knallform. Siden i fjor har han vært en av Real Madrids viktigste spillere. I den første kampen mot oss viste han sitt høye nivå. Han er en av de farligste spillerne i hele verden. Hans første mål på Anfield kom ut av ingenting. Det er en utfordring å stoppe ham, men dersom vi ønsker å gå videre, må vi klare det. Det blir ikke enkelt, for han har en egen evne til alltid å finne rom. Vi vet han er Real Madrids viktigste spiller, sa Fabinho.

Real Madrid - Liverpool spilles på Santiago Bernabeu onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play