Diaz trolig tilbake i full trening neste uke

Jürgen Klopp har kommet med en skadeoppdatering.

Jürgen Klopp kom fredag med skadenyheter som omtrent var som ventet - lørdagens kamp mot Bournemouth kommer for tidlig for Luis Diaz, Joe Gomez og Thiago Alcantara. 

– Ingen av dem har trent med laget ennå. Vi får se hvordan det utvikler seg de neste ukene. Da vil vi vite mer, sa Klopp. 

Den som er nærmest trening igjen er Joe Gomez, som trolig vil være tilbake i starten av neste uke. I løpet av uken vil trolig også Diaz være tilbake i full trening, noe som fører til at de to vil ha gode muligheter til å være kampklare etter den 17 dager lange kamppausen som kommer etter returoppgjøret mot Real Madrid. 

Når det gjelder Thiago, var «vi får se» det eneste Klopp kom med av oppdatering. Han sa for øvrig at de tre er i ulike faser av opptreningen. Thiago har nå vært ute med en hofteskade i over en måned, mens Diaz ikke har spilt siden starten av oktober. Gomez har på sin side vært skadet i drøye to uker. 

– Bortsett fra det er det ikke noe nytt å melde etter forrige kamp, sa Klopp.