Henderson og Bajcetic deltok ikke på den åpne treningen

Unggutten og kapteinen var ikke å se, men Joe Gomez er tilbake i full trening.

Tirsdag ble den siste treningsøkten før returkampen mot Real Madrid gjennomført på treningsanlegget i Kirkby, og deler av økten var åpen for alle og ble vist på Liverpool FC sine sosiale kanaler. 

Vi kunne ikke se noe til kaptein Jordan Henderson eller unggutten Stefan Bajcetic på den åpne treningen. Om de er skadet eller om det er andre grunner til at de ikke var med, vet vi ikke. Det får vi kanskje svar på når kveldens pressekonferanse går av stabelen.

En som er tilbake i trening er Joe Gomez. Midtstopperen har vært ute med skade siden det forrige oppgjøret mot Real Madrid for tre uker siden. Om han blir aktuell til å starte onsdagens kamp er vel imidlertid heller usikkert. 

Vi kan for øvrig se at Luis Diaz og Thiago Alcantara som ventet ikke er klare til å trene for fullt, og vi må dermed vente til etter landslagspausen med å se de to tilbake. 

Ingen andre skader

Midtbanetrioen Naby Keita, Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain var utelatt fra troppen til helgens kamp mot Bournemouth, men det har tilsynelatende ikke vært noen skadeproblemer å snakke om der. Alle tre trener med laget tirsdag, og det samme gjør Arthur Melo. 

Nat Phillips og Caoimhin Kelleher var ikke å se på treningsbildene forrige uke, og de var heller ikke i troppen mot Bournemouth, men de er på plass på tirsdagens trening. 

Liverpool reiser til Madrid senere i ettermiddag, før Jürgen Klopp og en spiller skal møte pressen i den spanske hovedstaden. Pressekonferansen begynner klokken 20 tirsdag kveld. 

Real Madrid - Liverpool spilles onsdag klokken 21 og vises på TV 2 Sport Premium.