Nytt design på Premier League-draktene neste sesong

Emblemene blir produsert på fabrikk i Norge.

Den norske Avery Dennison-fabrikken på Vestlandet får fornyet tillit når Premier League neste sesong skal få nytt design på nummer, navn og emblem på draktene. Avery Dennison er blitt kjent for sin bærekraftige produksjon, og de har en rekke store fotballnavn på kundelisten i Premier League.

På draktene neste sesong skal draktnummeret bli større, og Premier League-logoen som er i bunnen av nummeret vil også bli større. Målet er at draktnumrene skal bli mer synlige på avstand, både for publikum og tv-tittere, skriver The Athletic.

For fjerde gang

Premier League-logoen på ermet blir med videre, men fra og med neste sesong skal den pryde ermet alene.

Dette er bare fjerde gang Premier League gjør endringer på draktdesignet i løpet av sin over 30 år lange historie.

– Vi ønsket å benytte oss av ekspertisen og erfaringen til Avery Dennison da vi skulle skape nytt design på nummer og navn, som skal gjøre de mer synlige for publikum og for å få frem Premier League-logoen i større grad, sier Will Brass, kommersiell direktør i Premier League.