Real Madrid hyllet Liverpool med å spille YNWA etter kampen

Jürgen Klopp satte pris på You'll Never Walk Alone-gesten, og er fylt med respekt etter møtet mellom de to tungvektere.

– Folk fortalte meg, trenerapparatet sa det til meg etter kampen. Det er en veldig fin gest. Vi er to tungvektere som møter hverandre ganske ofte i internasjonal fotball, sier Jürgen Klopp om den kjære sangen.

Etter at kampuret stilnet på Santiago Bernabéu, feiret Real Madrids hvite. Samtidig runget You'll Never Walk Alone ut fra høyttalerne.

– Jeg tror det er tydelig at vi respekterer hverandre mye og uansett hvem som gjorde det, hvem som gjorde noe sånt som det, ble det en veldig fin gest. 

Hør/se gesten under her: 

I forkant av oppgjøret på Anfield i februar, la Liverpool ned blomster foran de tilreisende supporterne som en hyllest til Real Madrids avdøde ærespresident Amancio Amaro.

Klopp var ikke sint etter kampen

Selv om det kriges ute på banen er forholdet godt, og selv Jürgen Klopp var rolig og fattet etter nederlaget.

– Jeg må presisere. Absolutt. Jeg var ikke sint etter kampen, men jeg var skuffet. Jeg ville vært sint om vi hadde spilt bedre og det var tett og de vant på grunn av et straffespark som ikke var straffe eller noe sånt som det. 

– Men til slutt skjedde ikke noe av det. Real Madrid var bare det beste laget og jeg har vært lenge nok i bransjen til å respektere det.

Stiller spørsmål ved VAR-situasjonen på overtid

En straffesituasjonen skulle det bli, helt på tampen av oppgjøret. Her var ikke Klopp like fornøyd.

– Jeg er ikke nå i det perfekte humør til å diskutere generelle fotballspørsmål men disse to kampene nå, sist kveld, om hele verden er enige om at det ikke er straffe, og to karer tenker det er straffe, da er noe galt. 

ENIGE HER: Både Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp var samstemte om at det ikke var noe straffespark da Kostas Tsimikas blokkerte Rodrygos avslutning.

ENIGE HER: Både Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp var samstemte om at det ikke var noe straffespark da Kostas Tsimikas blokkerte Rodrygos avslutning.

Klopps landsmann Felix Zwayer ble kalt over til VAR-skjermen, hvor han sto og vurderte etter at den tillagte tiden hadde gått ut. 

– Jeg vet ikke eksakt hva han gjorde der fordi det er en tydelig defleksjon, den kan ikke deflektere fra en tettere avstand. Jeg kom dit og pratet til Carlo (Ancelotti) og han sa, ’det er ikke en straffe, den deflekterte’. Jeg vet men han ble fortsatt sendt til skjermen, så det er noe som ikke er 100 prosent riktig.

Vil være i Champions League hver sesong

Følelsen av Champions League-hymnen i midtuka er noe eget, og å sikre deltagelse i neste års turnering blir Liverpools hovedfokus fremover.

– Hvis du ønsker å vinne denne konkurransen, må du være enestående. Vi var ikke det i kveld, så det er derfor det er rettferdig at vi går ut. Men selvsagt, det er den konkurransen som vi ønsker å være en del av hvert eneste år. Det er en massiv oppgave for oss, vi alle vet det.

– Når vi kommer tilbake fra landslagspausen har vi en skikkelig fotballuke foran oss, jeg vil si, tre kamper, City, Chelsea og Arsenal, som så trolig definerer hva vi får ut av det. Folk sier kanskje at vi tapte det i Bournemouth, men jeg tror denne uka er ganske avgjørende.

Liverpools aprilprogram starter med Machester City borte (1.4), Chelsea borte (4.4) og Arsenal hjemme (9.4).