Spilte sin første kamp på fem måneder - så ble han skadet igjen

Sepp van den Berg sliter med å komme helt tilbake etter langtidsskaden.

Sepp van den Berg åpnet sitt låneopphold i Schalke på strålende vis i høst, men en skade tidlig i sesongen førte til at han måtte tilbringe nesten et halvt år på sidelinjen. Stopperen pådro seg en alvorlig ankelskade under en kamp i starten av oktober. 

21-åringen var tilbake i trening i vinterpausen i Bundesliga, men fikk et lite tilbakeslag da. I helgen kunne han spille sin første kamp på fem måneder da han var i aksjon for tyskernes andrelag, og Liverpool-spilleren kom seg gjennom samfulle 90 minutter. 

Denne uken har han imidlertid fått nok et tilbakeslag i form av en ny smell i ankelen. 

– Sepp van den Berg har fått et lite tilbakeslag, men det handler mest om at vi bare er forsiktige med ham, sa Schalke-manager Thomas Reis torsdag ifølge This Is Anfield

Nederlenderen spilte fire kamper i Bundesliga før han ble skadet. Hans comeback for andrelaget i helgen ble ikke særlig vellykket. Kampen endte med 2-0-tap, og van den Berg scoret et komisk selvmål: 

Nylig ble han tatt ut i Nederlands U21-tropp til den kommende landslagssamlingen, men etter tilbakeslaget denne uken er det sannsynlig at han i stedet blir igjen i Tyskland.