Trent slet med å holde maska da han fikk spørsmål om Jude Bellingham

Liverpool-forsvarer Trent Alexander-Arnold klarte ikke å skjule et smil da han fikk spørsmål om Liverpool-linkede Jude Bellingham.

Det må være verdens dårligst skjulte hemmelighet at Borussia Dortmunds Jude Bellingham er Liverpools fremste transfermål til sommeren, og under et intervju med JOE fikk Trent Alexander-Arnold spørsmål om landslagskompisen. 

– Han er en utrolig spiller, spesielt med tanke på hans unge alder, svarte Alexander-Arnold, samtidig som han slet med å holde maska.

– Jeg tror det ikke finnes noe tak for hvor god han kan bli. Han kan oppnå akkurat det han ønsker. Han har alt han trenger for å klare det, la scouseren til.

– Han er en av disse spillerne du elsker å se spille. Han er en utrolig spiller, og en utrolig person.

Når journalisten antyder at Bellingham ville være en god mann å ha i Liverpool-troppen, ler Alexander-Arnold og svarer:

– Jeg antar det, ja.

I et annet intervju, med Liverpool Echo, forteller Alexander-Arnold om hvordan det er å være en del av kapteinsgruppa i klubben. En rolle han fikk foran forrige sesong, etter at Georginio Wijnaldum forlot klubben.

Jordan Henderson, James Milner, Virgil van Dijk, Alisson Becker og Andy Robertson er de andre spillerne i kapteinsgruppa. 

– Jeg liker ansvaret. Jeg tror jeg alltid har vært en av spillerne på laget med sterkest konkurranseinstinkt, og jeg tror det smitter over på de andre spillerne. Folk løser kapteinsoppgaven på ulikt vis. Jeg mener jeg er en som kan motivere andre gjennom det jeg gjør ute på banen. Jeg liker å være en leder som fører an. Det betyr mye at de andre spillerne ville ha meg med i gruppa. De vet hvem lederne er, og hvem de vil ha til å motivere seg. Så dette er en ære, og et stort ansvar, sier Alexander Arnold.

Fullt fokus på topp fire

Etter en skuffende sesong kjemper Liverpool med nebb og klør for en topp fire-plass, og har en voldsom oppgave med å snu 2-5 i returoppgjøret mot Real Madrid på Santiago Bernabeu i åttedelsfinalen i Champions League. Alexander-Arnold mener det likevel er mye positivt som skjer i klubben.

– Det er mye å glede seg over. Vi har signert en rekke unge spillere, som er tidlig i 20-årene, så vi har en god miks av unge og erfarne spillere. Vi har spillere som har kommet opp fra akademiet, som for eksempel Stefan Bajcetic, som har hatt en enestående sesong. Klubben bygger en ny tribune, så det er mye å glede seg over. Det beste som kan skje nå er at vi klarer topp fire, slik at vi kan oppnå det vi ønsker å oppnå i fremtiden.

SKADER: Trent Alexander-Arnold ser frem til at Luis Diaz kommer tilbake på banen.

SKADER: Trent Alexander-Arnold ser frem til at Luis Diaz kommer tilbake på banen.

Det er ikke tvil om at en rekke skader har påvirket Liverpools resultater denne sesongen. Karer som Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Joel Matip, Andy Robertson, Roberto Firmino, Naby Keita, Digo Jota, Thiago Alcantara og Luis Diaz har alle vært ute i kortere eller lengre perioder.

– Du ønsker ikke å miste spillere med skader, men slike ting skjer i fotball. Det er en del av spillet, så du kan ikke bruke det som unnskyldning. Vi har en god nok tropp til å vinne kamper likevel, og du vet at vi vil trenge hele troppen i løpet av en sesong. Det har vært et intenst år, med VM i tillegg til spill for klubblaget. Det vil medføre skader og ulike problemer for oss. Nå må vi bare gi alt for å klare topp fire, avslutter Liverpools høyreback.