Sinne i Liverpool-garderoben etter situasjonen med Robertson

Fotballforbundet har nå bedt om Liverpools versjon.

I søndagens kamp mellom Liverpool og Arsenal på Anfield oppsto en absurd situasjon mellom assistentdommer Constantine Hatzidakis og Liverpool-back Andy Robertson.

Assistentdommeren satte tilsynelatende albuen med vilje i halsregionen til Andy Robertson da skotten gikk for å klage på linjemannens innsats i første omgang mot Arsenal, etter at dommer Paul Tierney hadde blåst til pause på Anfield.

Det er allerede bekreftet at det engelske fotballforbundet (FA) etterforsker hendelsen. Nå har FA vært i kontakt med Liverpool, melder David Lynch for Football Insider.

Sinne i Liverpool-garderoben

Lynch skriver videre at situasjonen førte til sinne både på og utenfor banen. Hvordan det var da spillerne gikk i garderoben til pause kunne vi se på TV-bildene, men ifølge journalisten som også skriver en spalte her på liverpool.no, var det også hett i Liverpool-garderoben.

Det er ikke ofte en ser en slik fysisk konfrontasjon mellom en spiller og en dommer.

Nå skal Robertson og andre ansatte i Liverpool forklare hvordan de opplevde situasjonen. Hatzidakis er suspendert, og vil ikke få dommeroppdrag før utfallet av etterforskningen er klart.