Brentford-manager Thomas Frank:– Han har noen ferdigheter i verdensklasse, og jeg tror han blir midtbanespiller i fremtiden

Thomas Frank har snakket om Trent Alexander-Arnold før lørdagens kamp.

Lørdag kveld er det kamp igjen, og samtidig som at Liverpool har vunnet formen med fem strake seire, har Trent Alexander-Arnold vært veldig god i sin nye rolle.

Når de røde har ballen trekker han inn mot midten og blir mye mer involvert med sin fantastiske pasningsfot. Det har Brentford-manager Thomas Frank merket seg.

– Han er en veldig, veldig god fotballspiller, og jeg skjønner hvorfor Jürgen hele tiden er positiv og prøver å bruke ham på best mulig måte. Pasningsregisteret og ferdighetene hans er trolig blant de beste i verden. Han har hatt mange målgivende, og må være i nærheten av å være en av de med flest assist i Premier League-historien, sier Thomas Frank

Akkurat der er det et stykke opp – Alexander-Arnold har 53 og kun Andy Robertson av backer foran seg – men opp til Ryan Giggs er det langt. Han står registrert med 162. 

– Midtbanespiller i fremtiden

Alexander-Arnold startet karrieren som midtbanespiller, før han ble omskolert til høyreback der veien inn på Liverpools førstelag var kortest i 2016.

Frank tror at han vil få en klarere midtbanerolle på sikt.

– Personlig tror jeg at han kan bli midtbanespiller i fremtiden. Jeg vet at han nå brukes på midten når de har ballen, og jeg vet at spillet har utviklet seg slik at det er ulike posisjoner med og uten ball, men på midtbanen mener jeg at han tilfører Liverpool noe med stor, stor verdi.

Han fikk videre spørsmål om hvordan Liverpools nummer 66 skulle stoppes.

– Jeg tror ikke det er noen hemmelighet, men det er selvsagt veldig viktig at vi ikke gir ham tid. Dersom vi kan stoppe ham og forhindre at han leverer en målgivende, så er vi et steg nærmere et godt resultat, sier Frank.

Liverpool - Brentford spilles lørdag kl. 18.30, og vises på Viaplay og TV3+

En stor utfordring i sommerens transferkabal

En stor utfordring i sommerens transferkabal

Liverpool vil trenge engelske spillere...

Innsikt 05.mai 11:04
Dette er Liverpools nye hjemmedrakt

Dette er Liverpools nye hjemmedrakt

Fredag presenterte klubben sin nye hjemmedrakt for 2023/24-sesongen.

Nyheter 05.mai 09:03