Tok sterkt poeng på bortebane da Kiernan gjorde comeback

Liverpool FC Women ser ut til å ha planer om å avslutte sesongen sterkt.

Aston Villa Women - Liverpool FC Women 3-3 (2-2): Liverpool FC Women har klart å løfte seg etter det flaue tapet borte mot bunnlaget Leicester for noen uker siden. Et respektabelt nederlag mot serieleder Chelsea og en kruttsterk hjemmeseier mot Manchester City var fangsten før dagens vriene bortekamp mot Aston Villa. 

Der ble det målfest, og gjestene fra Merseyside hadde kanskje fortjent enda mer enn poenget de til slutt fikk med seg. 

Villa tok ledelsen etter bare syv minutter før Katie Stengel og Natasha Dowie snudde kampen for Liverpool. Villa fikk med seg en utlikning på overtid før pause, og dermed var stillingen 2-2. 

Stengel scoret sitt andre mål etter 62 minutter, og de røde håpet å ta med seg alle tre poengene, men hjemmelaget utliknet til 3-3 åtte minutter senere. Dermed endte det i poengdeling, og Liverpool har nå et solid grep om sjuendeplassen før topplaget Manchester United kommer på besøk i siste serierunde. Der kan Liverpool stikke kjepper i hjulene til de titteljagende rivalene. 

Det kanskje mest gledelige i søndagens kamp var at Leanne Kiernan gjorde comeback etter lang tids skadefravær. Fjorårets suverene toppscorer har vært ute stort sett hele sesongen, men kan nå trene seg opp og få en solid oppkjøring i beina før neste sesong.

Følgende lag spilte søndagens kamp: 

Kirby - Koivisto (Roberts fra 58), Bonner, Taylor (Lundgaard fra 59), Fahey (van der Sanden fra 46), Hinds - Kearns, Nagano, Fahey - Stengel, Dowie (Kiernan fra 58).