Lagkameratene:– Han var magisk

Lagkameratene og Jürgen Klopp snakker om Roberto Firmino som nå forlater klubben.

Det har vært en spesiell uke, der Liverpool tar farvel med fire førstelagsspillere som nå drar videre til nye klubber og forlater de røde som Bosman-spillere.

Denne uken har det vært hyllest av Naby Keita, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain, og fredag er det Roberto Firmino sin tur. Brasilieneren som spilte åtte sesonger i klubben, og er spilleren Jürgen Klopp har brukt flest ganger i sin managerkarriere. Totalt endte Firmino med 362 kamper, 111 mål og 72 målgivende for LFC.

Klubben har lagt ut en video der lagkameratene og Klopp snakker om 31-åringen, og ordet som går igjen er «magisk».

Sett av fem minutter og se videoen under:

– Vil alltid være takknemlig

LFCTV har laget en dokumentar om angriperen som snart vil komme. Den har fått tittelen «Bobby». Der snakker manageren om sitt forhold til spilleren.

– Som en person, menneske og gutt vil jeg savne ham. Som spiller vil vi alle savne ham, men jeg synes avskjeden har blitt gjort på riktig måte. Mye respekt, med tårer i øynene, og vi vet at vi definitivt kommer til å savne hverandre, for det går begge veier, sier Klopp.

– Vi er profesjonelle fotballfolk, og vet at vi må ta farvel fra tid til annen. Det er helt vanlig. Så vi kommer til å være venner for alltid, og jeg vil for alltid være takknemlig for alt det han har gjort for oss og for meg. Han vil bli husket som en av de store i Liverpool-historien. Hva mer kan du ønske deg i en fotballspillers liv enn det?, sier Klopp.

Se traileren for den nye dokumentaren i tweeten under: