Liverpools andre Trent er klar for å følge opp fjorårets gode sesong

Det kan bli et lite navneproblem om unge og lovende Trent Kone-Doherty tar steget opp på Liverpools førstelag, der vi allerede har en viss Trent Alexander-Arnold.

Da unggutten uventet fikk muligheten til å bli med på en førstelagstrening var det et artig lite problem som dukket opp. For med to ganger Trent på banen ble det naturlig nok et par øyeblikk hvor de ble blandet med hverandre.

– De kalte meg Trent, men de lo fordi vi stadig ble blandet sammen, humrer Kone-Doherty til Liverpoolfc.com.

Det at den unge iren bare har rukket å bli 17 år var noe resten av laget også moret seg med.

– Alle var veldig imøtekommende. Noen av spillerne spurte meg hvor gammel jeg var og sånt, og spøkte litt med det. Men alle var veldig imøtekommende.

– Jeg var faktisk i gang med oppvarmingen med U18 da fikk jeg beskjed om at jeg skulle gå opp til førstelaget for å trene. Jeg gikk rundt og bare smilte. Jeg var veldig glad og takknemlig, men det kom så brått på at jeg ikke hadde så mye tid til å tenke.

– Jeg dro opp og det var en veldig god opplevelse. Jeg koste meg og er veldig takknemlig for muligheten.

Imponerende debutsesong

Trent Kone-Doherty hadde en god debutsesong for Liverpools U18-lag, hvor han scoret elleve ganger og hadde to målgivende på 20 kamper i alle turneringer, før han ble skadet og var ute resten av sesongen.

Unggutten ankom fra irske Derry City foran forrige sesong, og han innrømmer at det var et stort steg å ta i ung alder.

– Det var noe jeg visste at måtte skje før eller siden, og faren min har alltid sagt til meg at «Hvis du vil bli en god fotballspiller, må du ofre noe». Jeg visste at det ville komme noe godt ut av det så jeg er glad jeg gjorde det.

– Jeg har virkelig nytt det, og jeg synes det har vært et bra første år. I starten var det ganske tøft å forlate vennene og familien min, men nå er jeg vant til det og jeg liker forandringen.

Og det er ingen tvil om at unggutten er stolt over å representere de røde.

– Liverpool en av de største klubbene i Europa, så det føles fantastisk å trekke på seg drakten.

17-åringen sin andre sesong på Merseyside har fått en kjempestart etter at han scoret i debuten for Liverpools U21-lag i Premier League 2.

Bielsa som landslagssjef kan være gode nyheter for Liverpool

Bielsa som landslagssjef kan være gode nyheter for Liverpool

Det at Marcelo Bielsa tok over landslaget til Uruguay i mai 2023 kan være veldig gode nyheter for Liverpool og Darwin Nunez.

Innsikt 12.sep 11:46
Heftig kampprogram er i vente, men Jürgen Klopp gleder seg

Heftig kampprogram er i vente, men Jürgen Klopp gleder seg

Liverpool-manageren ser frem til å bruke hele den bunnsolide stallen i løpet av de neste ukene, skriver David Lynch i ukens spalte.

Kommentar 12.sep 08:51