Roser 20-åringen etter hans første start

Jarell Quansah startet sin første kamp for Liverpool.

Jarell Quansah er født i Warrington, og kom til Liverpool som femåring. Vi har sett ham for de aldersbestemte lagene, han har vært i kamptroppen tre ganger tidligere, og forrige sesong viste han seg frem på utlån i Bristol Rovers – men det var på nivå tre i League One.

I sommer har 20-åringen tatt steg, og imponerte i pre-season. Han klatret forbi Nat Phillips i køen på midtstopperplass – og kom inn som innbytter i kampene mot Newcastle og Aston Villa. At han skulle starte lørdagens bortekamp mot Wolverhampton kom som en overraskelse.

Ibrahima Konaté var tilbake i trening, men Jürgen Klopp hadde likevel stor nok tro på 20-åringen til å sette ham rett inn på laget.

Det i et forsvar der Virgil van Dijk, Konaté og Trent Alexander-Arnold alle var ute. Etter kampen var Klopp fornøyd med prestasjonen til den unge forsvareren.

– Han gjorde det bra – veldig bra. Det var en god, fin og flott opplevelse for ham. Han har tidligere kommet inn som innbytter i avgjørende øyeblikk i kamper – ikke for å få tiden til å gå eller noe slikt – men fordi vi trengte ham, var dommen fra manageren på pressekonferansen etter kampen.

– I dag var han bra, må jeg si, sa han videre.

– Den som kom best fra det

Liverpool hang ikke helt sammen i førsteomgangen, men det var heller Joe Gomez og Joel Matip som var direkte involvert med negativt fortegn i de problemene.

Quansah kom best fra det i førsteomgangen, synes manageren.

– I et så uorganisert lag som vi var i førsteomgangen, så er det absolutt imponerende å være den som kommer godt fra det. Vi er veldig glad på hans vegne, sier manageren.

– Han er åpenbart veldig fornøyd selv også for øyeblikket. Han er en god gutt.

Quansah lå nede og måtte få hjelp med krampe etter 80 minutter, og klarte ikke å fortsette. Ibrahima Konaté kom inn og erstattet ham i det 83. minutt.

Liverpool avgjorde kampen til sin fordel med Robertsons vinnermål i det 85. minutt og Harvey Elliotts avslutning som skiftet retning i Hugo Bueno ett minutt på overtid.

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

– Penger er en stor ting i fotballen, men noen ganger er det ikke det viktigste

Alexis Mac Allister forklarer hvorfor han valgte Liverpool.

Nyheter 16.sep 21:13
Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Spillerbørs og folkebørs etter Wolves - Liverpool 1-3Et helt annet lag etter at colombianeren kom på banen

Det var en seier som satt langt inne!

Kommentar 16.sep 15:31