Michael Edwards returnerer til fotballen – men ikke som sportsdirektør

Den tidligere sportsdirektøren gjør endelig «comebacket» sitt i fotball.

Liverpools tidligere anerkjente sportsdirektør Michael Edwards forlot klubben i fjor, og har siden den gang blitt linket til en rekke jobber uten at det har blitt noe av.

Chelsea og flere utenlandske klubber har blitt nevnt, uten at han har tatt andre jobber som sportsdirektør. Nå har det endelig blitt kjent hva han skal gjøre – og det er sammen med en annen med fortid i Liverpool FC.

David Ornstein i The Athletic rapporterer at Edwards skal jobbe sammen med Ian Graham, som har satt opp et nytt firma med navn Ludonautics. 

Selskapet skal kunne tilby kompetanse for eiergrupper og lag som ønsker å utvikle seg og ha suksess på og utenfor banen.

Kan jobbe i en annen klubb

Edwards sin rolle i Ludonautics vil ikke hindre ham fra å ta en permanent jobb noe annet sted, dersom det skulle dukke opp – men han har ingen planer om å ta en sportsdirektørjobb på dette tidspunktet.

Både Edwards og Graham skal ha takket nei til mange tilbud fra klubber om å ta «Liverpool-modellen» til dem. Nå skal de heller jobbe som konsulenter og assistere mange ulike klienter og klubber, og det er ikke sikkert det kun skal knyttes til fotball.

Allerede skal det ha vært interesse for å få deres tjenester, og planen er at Ludonautics skal være i gang i løpet av 2024.

Nå må klubben ta grep, før det blir et uromoment

Nå må klubben ta grep, før det blir et uromoment

Nå må Liverpool belønne Trent Alexander-Arnold med en ny avtale før det blir skummelt.

Kommentar Man. 04.09. 22:01
Det hadde vært bedre om han bare sa at han reiste dit for pengene

Det hadde vært bedre om han bare sa at han reiste dit for pengene

Jordan Henderson har latt seg intervjue av The Athletic og resultatet er et pinlig selvmål.

Kommentar Tir. 05.09. 13:28