Se treningsbilder fra Melwood for første gang på nesten tre år

Sophie Roman Haug og Liverpool FC Women er i gang med sin nye treningshverdag på historiske Melwood.

Et søk på Melwood i bildedatabasen til Getty Images har ikke gitt mange nye resultater i det siste, men i dag har de første bildene på nesten tre år tikket inn i forbindelse med Liverpool FC Women sin ettermiddagsøkt, der klubbens fotografer var til stede. 

Siden Liverpool FC flyttet ut fra sitt historiske treningsanlegg i november 2020 har mye skjedd, men heldigvis har mesteparten av bygningsmassen bestått, og banene som var der er fremdeles intakt. Derfor var det en hyggelig nyhet da klubben tidligere i år bestemte seg for å kjøpe tilbake Melwood fra boligutbyggerne Torus. 

Nå er det klubbens kvinnelag som skal forme veien videre for Melwood, som har betydd mye for Liverpool FC gjennom historien. 

Øverst i saken kan du se et knippe bilder fra tirsdagens treningsøkt. Der kan vi blant annet se at lagets norske nykommer, Sophie Roman Haug, som har fått draktnummer 10, ser ut til å finne seg godt til rette hos de røde. 

Det er fremdeles noen uker til Liverpool FC Women sesongåpner med en tøff bortekamp mot Arsenal. Den kampen spilles 1. oktober, så vi går nå inn i innspurten av oppkjøringen for Matt Beard og hans lag. 

Matt Beard ser frem til en ny treningshverdag på historiske Melwood

Matt Beard ser frem til en ny treningshverdag på historiske Melwood

LFC Women flytter snart inn på sitt nye treningsanlegg.

Nyheter 09.sep 12:05
Den norske landslagsspissen er klar for Liverpool

Den norske landslagsspissen er klar for Liverpool

Den norske landslagsspissen Sophie Roman Haug er hentet til Liverpool Women fra Roma.

Nyheter 06.sep 18:15