Szoboszlai deler hva Klopp sa i pausen

Dominik Szoboszlai forteller om en god pauseprat på Molineux.

Liverpool var veldig svake i førsteomgangen på Molineux, og lå fullt fortjent under 1-0 da lagene gikk til pause.

Etter hvilen endret alt seg – og Liverpool vant til slutt 3-1. I et intervju med LFCTV etter kampen forteller Dominik Szoboszlai hva som skjedde i pausen.

– Nøkkelen var at vi ikke ga opp, sier Szoboszlai. 

– I pausen snakket manageren om lidenskap, og hva vi trengte i andreomgangen. Innsatsen som måtte legges ned, og hva vi måtte gjøre i kampen. Vi endret på formasjonen, og så gjorde alle jobbene sine så vi snudde kampen, sier han videre.

– Alle ville vært enda gladere dersom vi ikke lå under 1-0! Men dersom vi skal vinne på denne måten, så må vi fortsette, men så lenge vi vinner til slutt er det alltid det viktigste.

En annen rolle

Szoboszlai, som av John Percy i The Telegraph blir sammenlignet med en ung Steven Gerrard, spilte en litt annen rolle etter at Alexis Mac Allister ble tatt av banen.

– Dersom jeg må spille der, så spiller jeg der. Jeg måtte fokusere og konsentrere mer på det defensive. Men jeg var fortsatt der oppe for å hjelpe laget, og jeg fikk skutt noen ganger, uten at det skjedde for meg i dag. Men neste gang!, sier han.

Ungareren har funnet seg veldig raskt til rette på Merseyside, og det takker han trenerne for.

– Jeg gjør mine ting, og er veldig glad for at det har skjedd så raskt. Jeg vil også takke de som har hjulpet meg så mye, og takke manageren som har gitt meg så mange minutter der jeg kan vise meg frem i Premier League og i dette laget. Det vil jeg bare skal fortsette.

Minner om en ung Steven Gerrard, og «mentality-monstrene» er tilbake

Dette skriver aviseneMinner om en ung Steven Gerrard, og «mentality-monstrene» er tilbake

Liverpool snudde til seier på Molineux etter en svak førsteomgang. Dette skriver avisene.

Innsikt 17.sep 13:10
Direkte involvert i 201 ligamål på 223 kamper

Direkte involvert i 201 ligamål på 223 kamper

Kun Thierry Henry har nådd 200 på færre kamper

Nyheter 17.sep 10:41