– Wolves har vært veldig uheldige med noen dommeravgjørelser. Vi forventer en tøff kamp

Det er ingen fare for at Jürgen Klopp tar lett på dagens motstander.

Wolverhampton har så langt vunnet én av fire kamper i Premier League. Den seieren kom på Goodison Park da de slo Everton med en sen scoring.

Den beste kampen de har spilt var trolig borte mot Manchester United, da de absolutt hadde fortjent poeng i sesongpremieren men endte med å tape 1-0. At dagens motstander kun står med tre poeng på fire kamper gjør ikke at Jürgen Klopp tar lett på oppgaven.

– Dette er Premier League, så dersom du stiller meg spørsmålet «er det noen bortebane du ønsker å dra til og tenke herregud, vi har allerede poengene», så finnes ingen slik bortebane. Det er helt sikkert at Wolves ikke er en slik bane, sier manageren på pressekonferansen før kampen.

Mistet Nunes

En spiller Liverpool lenge var linket til var Matheus Nunes. Han ble solgt til Manchester City på «deadline day». Wolves har likevel mange spillere de røde må være obs på.

– Jeg er 100 prosent sikker på at manageren ikke ønsket å miste Matheus Nunes så sent i vinduet, og de har mistet noen nøkkelspillere. Men så ser du på lagoppstillingene deres og tenker «wow, det er skikkelig kvalitet». Spillere som Hwang og Kalajdzic starter ikke en gang, og de har fortsatt spillere som Neto og andre, så det er et veldig, veldig godt fotballag, og det er det vi forbereder oss på.

– De har åpenbart vært uheldige nå tidlig i sesongen med noen avgjørelser, og det kan skje oss alle, men ikke alle disse avgjørelsene leder direkte til dårlige resultater, slik jeg føler at det har gjort i deres tilfelle.


Han siter da trolig til bortekampen mot Manchester United, der dommerne i ettertid har innrømmet at det skulle blitt dømt straffespark til Wolverhampton for Andre Onanas «kollisjon».

– Vi forventer en veldig tøff kamp, og det er det vi må være klare for, sier Klopp.

Wolverhampton - Liverpool spilles kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Jeg kommer tidlig til treningsfeltet, og ofte er Mo sin bil der allerede

At Salah alltid er tilgjengelig er ikke tilfeldig– Jeg kommer tidlig til treningsfeltet, og ofte er Mo sin bil der allerede

Jürgen Klopp har bare gode ting å si om Mohamed Salah – og hyller sin toppscorer.

Nyheter 15.sep 22:55
Ting går ikke på skinner i Wolverhampton

Ting går ikke på skinner i Wolverhampton

Lørdagens motstander har fått en uheldig start på 2023/24-sesongen.

Innsikt 15.sep 21:30