– Hatet byttet av Mané mer enn dere kan forstå

Her kan du høre Jürgen Klopps reaksjoner etter seieren mot Atletico Madrid.

I torsdagen «Pausepraten» hører vi Jürgen Klopps reaksjoner etter seieren mot Atletico Madrid, som gjorde at Liverpool er gruppevinnere i Champions League med to kamper igjen. Klopp snakker både om kampen, skaden til Roberto Firmino, Trent Alexander-Arnolds innsats, og hvorfor han måtte bytte ut Sadio Mané til pause.


Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts