Ny medlemsrekord!

Supporterklubben har aldri hatt flere betalende medlemmer enn nå. Interessen for Liverpool FC er rekordstor.

7. aug 2018 kl 07.51 Tore Hansen

I går kveld skrev vi om den rekordstore interessen for Liverpool FC i Norge, og at supporterklubben var i ferd med å sette ny medlemrekord.

Etter at saken var ute gikk det bare et par timer før rekorden fra oktober 2014 (41383) røk, og vi er nå nøyaktig 41424 betalende medlemmer. 41234 av dem er norske og 5054 er damer (12,2%).
På samme tid i fjor var vi 39707 medlemmer. Det er en økning på 1717 stk.

Ingen andre supporterklubber er så store som Liverpool i Norge. Takk til alle dere røde der ute!

Dette er en dokumentasjon på at Liverpool-supporterne er noe for seg selvPål Chr Møller

Formann, Pål Chr Møller, sier i en kommentar at det er imponerede med en så stor økning allerede før første ball er sparket denne sesongen.

- Dette er en dokumentasjon på at Liverpool-supporterne er noe for seg selv. Vi har ikke vunnet ligaen på 28 år, og likevel er Liverpool den mest populære klubben i Norge.

Målet til supporterklubben er selvsagt å jobbe hardt videre på mange områder, ikke minst i forhold til å gi enda mer tilbake til medlemmene. Alle vil ha mer av alt, viser våre medlemsundersøkelser og det er viktig at vi utvikler oss hele tiden.

Pål sier videre at det er veldig morsomt å være Liverpoolsupporter for tiden: - Klubben har hatt en fin utvikling under Jurgen Klopps ledelse. Vi spiller en offensiv type fotball, har fått frem mange nye profiler og så er det jo Klopp selv da. Det er jo umulig å ikke like ham. Smilet, latteren, engasjementet og hele hans oppsyn. Det er lett å bli smittet av det som skjer på Anfield nå, og vi gleder oss til sesongstart!

Hvis du fortsatt ikke er medlem eller kjenner noen som ikke er det - bruk denne linken til å melde deg inn.

Up the Reds!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]