Tottenham-Liverpool:Supportertreff på Pokalen lørdag

Supporterklubben inviterer til quiz og kamp på Vulkan Arena lørdag 15. september på Tottenham – Liverpool.

10. sep 2018 kl 10.23 Hilde Nordlund

Supporterklubben har startet et samarbeid med Pokalen, og dette vil være vårt faste samlingssted for arrangementer i Oslo fremover.

Vi hadde stor suksess med å arrangere vår finalefest under Champions League-finalen her i mai, og har derfor valgt å fortsette dette samarbeidet.

Arrangementer utover sesongen

Vi kommer til å arrangere flere ulike arrangement her i løpet av sesongen, som legendetreff, finalefester (det må være lov å være optimistisk), Livergirlstreff med mer. Vi håper også mange vil bruke Pokalen for å se kamp, slik at det alltid vil være en stor gruppe Liverpoolsupportere å finne her.

POKALEN:
POKALEN:  Styremedlem Andre Øien og Hilde Nordlund sammen med driftsleder (midten) av Pokalen. I løpet av sesongen kommer supporterklubben til å ha enkelte arrangementer her.

Vi har mye å feire om dagen.

Liverpool ligger på topp på tabellen og supporterklubben har rekordmange medlemmer - vi vokser fortsatt stadig.

Program og premier

Vi deler ut boka «Sesongstart-guide 2018/19» så langt de rekker til de første som kommer, og har fine premier på quizen og "Tipp resultatet". Vi håper selvsagt laget kan reversere resultatet fra fjorårets oppgjør …

Dørene åpner 11.00.

Det blir to quiz på arrangementet.

En skriftlig quiz om Liverpool deles ut ved ankomst. Denne må leveres inn før kl. 13.00, sammen med Tipp-resultatet-på-kampen. Det er lov å løse den skriftlige quizen sammen i grupper om man ønsker.

11.45: Liverpool musikkquiz fra scenen. Individuell vinner.

12.30: Når dagens lagoppstilling er klar skal styremedlem i supporterklubben Pål Nisja forsøke å fritte ut journalist og Tottenhamsupporter, Simen Lønning, så vi blir enda bedre kjent med motstanderlaget.

Hvilket Tottenham og hvilket Liverpoollag møter vi i år, og hvorfor og hvordan har ting endret seg etter den famøse 4-0-kampen i fjor.

13.00: Vi følger sendingen på TV2.

Pause: Vinner av Quizene kåres.

Etter kampslutt: Vinner av Tipp-resultatet kåres.

Meld deg på arrangementet her.

Du trenger ikke å være medlem for å delta, men vi håper selvsagt du blir det i løpet av arrangementet, og hjelper oss å bli enda større enn Manchester United her i
Norge.

Det er 18 års aldersgrense, men barn i følge med foresatte kommer inn.

Vel møtt – YNWA

Har du innspill til journalisten?