– Klopp har skapt et lag som gjør at selv spillere som ikke er verdens beste, ser ut som de er det

Vi lader opp til storkampen mot Manchester United, blant annet med besøk i «fiendens leir».

Søndag møter laget på 12. plass på tabellen serielederen på Old Trafford. Faktisk kan det ene laget ligge enda lavere på tabellen når kampen sparkes i gang, avhengig av resultatene i lørdagens kamper.

Men er det en kamp der tabellsituasjon sjelden har hatt noe å si, så er det i oppgjørene mellom Liverpool og Manchester United.

I denne episoden av The Kopite Podcasten har vi vært på besøk i fiendes hule, bedre kjent som Manchester Uniteds supporterklubb for å høre ansvarlig redaktør Dag Langerøds tanker om kampen, og Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin, fra vår egen supporterklubb, snakker seg også gjennom det som er et av sesongens høydepunkter.

Er vi fornøyd med uavgjort mot Man Utd denne gangen også? Er det noen Manchester United-spillere som er gode nok for Liverpools lag? Og etter en 20-årsperiode der vi irriterte oss over Fergie-time, er det nå Klopp-time som gjelder på slutten av kamper. Er det rein flaks? Og bør Alisson starte storkampen etter langvarig skade?

Vi snakker også om 9 år med FSG og drar parallellene til Man Utds eierskap, og tar opp diskusjonen om Steven Gerrard er en naturlig arvtager til Jürgen Klopp den dagen det skulle være aktuelt.

Husk å abonnere på oss på iTunes her.

Du finner oss også på Spotify her.På Acast her. Soundcloud her. Youtube her.