Salg av pakketurer:Ving-oppdatering: Chelsea utsolgt - fortsatt plasser på de andre storkampene

Charterflyet til kampen mot Chelsea ble utsolgt på 5 minutter etter det åpnet klokken 12.00 i dag. De andre kampene er det fortsatt noen ledige plasser på.

Supporterklubben og Ving sitt samarbeide er nå inne i sin 10. sesong, men salget til årets sesong overgår alle tidligere rekorder.

Svein Erik Bjørheim forteller om ny salgsrekord og kamphelger som har blitt utsolgt på bare få minutter.

Siste hjemmekamp utsolgt på 5 minutter

Siste hjemmekamp har nesten blitt et begrep de siste årene og er faktisk den kamp det er størst interesse for. Slik var det også klokken 12.00 da salget mot Chelsea ble åpnet. Fem minutter senere var hele charterflyet Ving har satt opp utsolgt!

Flyene mot Manchester City og Tottenham har også solgt bra. Men hvis du vil bli med her bør du bestille i løpet av helgen. Ving regner med at det er utsolgt om få dager. Faktisk er det den gamle storkampen, Manchester United, som har solgt dårligst av toppkampene.

Charterflyet vil ha avgangstid på fredagen ca. kl. 13 fra Oslo og på mandagen vil flyet gå fra Liverpool ca. kl. 12.
Nøyaktige tider vil bli bekreftet i neste uke og de som bestiller vil få oppdatert reisebekreftelse fra Ving med tider, så snart det er bekreftet.

Status for de andre kampene er i skrivende stund følgende:
Åpningskampen hjemme mot Norwich og kampen mot Leicester begynner å nærme seg utsolgt. Til de andre kampene gjennom sesongen er det fortsatt godt med ledige plasser, men enkelte type pakker og hoteller kan være utsolgt.

På grunn av den store mengden med bestillinger beklager Ving at de ikke rekker å svare alle som har sendt de epost siden i går ettermiddag. Ving har en målsetning om å svare på alle eposter innen mandag ettermiddag.

Slik bestiller du

Den enkleste måten å bestille på er online på www.ving.no/liverpool

Alternativt kan du ringe Ving på 23 15 58 50. Telefonsalget følger samme tidene som nevnt over.

Eller du kan sende epost til [email protected]

Du må påregne noe lenger ventetid om du sender epost. Det kan være at din kamp er utsolgt før Ving får tid å svare deg. Så for å være sikret plass. Bestill på Vings nettside.

NB! Om du vil bestille per telefon eller epost må du huske på å ha klar følgende opplysninger:

* Alle navnene på de reisende med fødselsdatoer. Det kan ikke lages bestillinger med ufullstendige navn.
* Din adresse, epost og mobil.

Husk at alle må være medlemmer i LFCSCN. Det går fint å bestille om ikke alle er medlemmer på det tidspunkt du bestiller reisen. Men de som ikke er medlemmer må da melde seg inn og sende LFCSCN medlemsnummer til Ving i god tid før man skal reise.

Våre pakker

Vi fortsetter med de samme 3 type turpakker som tidligere år.

«Basis pakke uten fly»
«Full pakke uten fly»
«Full pakke med fly»

Klikk her for beskrivelse av innholdet i pakkene.