Sliter du med problem med innloggingen?

De siste dagene har vi rullet ut nytt medlemsregister. Samtidig ble servere og andre systemer oppgradert. Hjemmeside har hele tiden vært oppe, men noe funksjonalitet fungerte ikke underveis.

16. des 2020 kl 10.00Tore Hansenkopl4

Supporterklubben har de siste dagene gjort den største oppgradering på servere, innlogging og andre underliggende systemer på mange år. 

Selve hjemmesiden har hele tiden være oppe og blitt oppdatert som normalt.

Status mandag:

Alt er nå rullet ut og for deg som bruker er det meste på plass. I etterkant av slike store jobber er det erfaringsmessig alltid behov for en del feilrettinger. Dette gjøres fortløpende de neste dagene.

Det som noen fortsatt har problemer med er innloggingen. Dette kan skyldes flere årsaker.

Har du fortsatt problemer med å logge inn så gå først hit.
Klikk på glem passord-linken og be om nytt passord. Da får du først en kode tilsendt på emailen din. Bruk den for å opprette nytt passord.

Hvis du fortsatt star fast så send mail til [email protected]

KopShop innloggingen:

Både supporterklubben og de som drifter KopShop gjør i disse dager endringer på sine systemer – noe som dessverre påvirker innloggingen. Det er fortsatt beregnet noe nedetid her.
Før alle systemer er oppe og går igjen ber vi deg logge deg direkte inn på KopShop.no for å få medlemsrabatt. Du kan lage ny konto eller be om nytt passord til eksisterende konto her.

Annet:

Min Profil blir ikke tilgjengelig før i romjula og det vil også gå noen dager før fornyelser kan oppdateres i medlemsregisteret.
Innmeldinger fungerer som normalt.

Beklager trouble for de som har opplevd uregelmessigheter underveis, men dette blir totalt sett et stort løft for foreningen. Takk for tålmodigheten!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]