Supporterklubben med på «Fans Of The Decade»-kåringen

Standard Chartered har valgt å gjøre stas på 19 enkeltpersoner eller organisasjoner som har utmerket seg det siste tiåret.

2. des 2020 kl 20.15Tore Hansenkopl4

Supporterklubben vår er en av organisasjonene som Standard Chartered har valgt å trekke frem. Alle på den eksklusive lista har blitt plukket ut for måten de representerer Liverpool Football Club på, heter det i en uttalelse panelet som stod for utvelgelsen.

Hele «Fans Of The Decade» kåringen kan du lese om her. Se videopresentasjonen her.

Stolt over utmerkelsen

Det er vår formann Pål Christian Møller som er interjuvet i forbindelse med kåringen. Standard Chartered skriver i begrunnelsen:

«OLSC Norway er en av mange aktive supporterklubber som har vokst mye det siste tiåret. I dag har de mer enn 50.000 medlemmer. De har regelmessig fundraiser-aktiviteter og har blant annet utmerket seg med å samle inn mye penger til LFC Foundation og 23 Foundation under COVID-19 pandemien. I 2020 var supporterklubben 40 år og de fortsetter å levere etter klubbens verdier til fansen i Norge».

Formann Pål Christian Møller er naturligvis stolt over utmerkelsen.

- Dette er en flott anerkjennelse for den jobben vi som supporterklubb har gjort gjennom 40 år. Det er spesielt hyggelig at man har lagt stor vekt på de mange veldedige aktivitetene vi har fokusert på gjennom mange år.

- Norske Liverpoolsupportere har bidratt med enormt mye gjennom våre mange innsamlingsaksjoner, så dette er en utmerkelse til oss alle.

Takk til alle våre trofaste medlemmer. Det er dere som gjør dette mulig blant annet gjennom generøse bidrag til våre innsamlinger. Det er blant annet dette som er med på sette Norge på det store Liverpool-kartet - ikke minst nå under korona-tiden.

SLIK SER POKALEN UT: Fra Liverpool FC har vi mottatt dette flotte trofeet som et bevis på at supporterklubben er blant «Fans Of The Decade».

SLIK SER POKALEN UT: Fra Liverpool FC har vi mottatt dette flotte trofeet som et bevis på at supporterklubben er blant «Fans Of The Decade».