Torbjørn Flatin pensjonerer seg

Vår redaktør igjennom mange år, Torbjørn Flatin, har sagt opp stillingen i supporterklubben og pensjonerer seg til sommeren.

28. feb 2020 kl 13.21Redaksjon

For noen dager siden mottok vi oppsigelse fra Torbjørn. Han fratrer derfor sin stilling fra 1. juni for å gå over i pensjonistenes rekker.

Vi har over tid hatt samtaler med Kopite-redaktøren og har lenge vært kjent med hans ønske om en litt annerledes hverdag fremover. For noen år siden overtok han farsgården og det har blitt en medvirkende årsak til at han ønsker å disponere tiden annerledes i årene som kommer.

Torbjørn blir likevel ikke borte for oss eller dere lesere. Det er enighet hos begge parter om at han skal fortsette som freelancer for supporterklubben. Han kommer derfor fortsatt til å levere kommentarer, stoff til medlemsbladet, delta i podcast og den type ting.

I en kommentar sier hovedpersonen selv: 

«Det har vært et privilegium at det som var og fortsatt er min store lidenskap og hobby, Liverpool Football Club, i snart 24 år også var min arbeidsplass. Det har i tillegg vært en stor glede gjennom 40 år i supporterklubben å gi et lite bidrag til den unike og store familien som følger de røde fra Anfield. Nå ser jeg fram til fortsatt å være supporter, med en mening, og som endelig (snart) vinner av Premier League».

Daglig leder, Tore Hansen, er glad for fortsatt å kunne beholde Torbjørn i viktige satsningsområder videre:

- Når Torbjørn nå går over til en mer tilbaketrukket rolle er vi glade for å beholde hans kompetanse og bidrag på viktige satsningsområder. Torbjørn ble den første ansatte i supporterklubben i 1996, og er også en av supporterklubbens grunnleggere, sammen med Pål Chr Møller. Det blir derfor merkelig for resten av oss at han nå ikke lenger blir å finne i den daglige tralten, men det er samtidig en god løsning at han fortsetter å levere saker på freelancer-basis. Vi ønsker alle Torbjørn lykke til med nye utfordringer.

Når Torbjørn fratrer fra 1. juni vil ansvarlig redaktør, Arve Vassbotten, overta som redaktør for The Kopite også. Torbjørns journaliststilling vil bli utlyst om kort tid.