Ving signerte avtale med Liverpool

Supporterklubbens samarbeidspartner på reiser de siste årene, Ving, melder at de har inngått en fem års-avtale med Liverpool FC.

Avtalen gjelder de neste fem sesongene og Ving er det eneste norske reiseselskap som har fått avtale etter en nylig avsluttet anbudsrunde.

Vings formelle status i den nye avtalen med Liverpool FC er «Official Match Breaks Supplier».

Som mange medlemmer er kjent med var Ving et datterselskap i Thomas Cook-konsernet som gikk konkurs i september. Thomas Cook hadde en avtale med Liverpool ut sesongen 19/20.

Grunnet den gode og lange relasjonen Ving har hatt med supporterklubben og Liverpool fikk de lov å fullføre sesongen med de turpakker som var bestilt, slik at ingen reisende ble rammet.

Svein Erik Bjørheim i Ving forteller at har vært i forhandlinger med klubben over lang tid for å sikre seg ny avtale i konkurranse med flere andre aktører. Den nye avtalen er direkte mellom Ving og Liverpool.

Svein Erik sier det har vært spesielt utfordrende med tanke på Covid-19 situasjonen som oppstod underveis, men at han er utrolig stolt og glad for avtalen som nå er signert.  

Ving kommer tilbake med mer informasjon om den nye avtalen i løpet av få dager.