«Behag og ybbehag» topper LFCSCN-ligaen når ni runder gjenstår

Det er veldig tett i kampen om en tur til Anfield.

27. mar 2021 kl 18.03Arild Skjævelandaskjaeveland

Det har vært en vanskelig Fantasy-sesong for Liverpool-supportere, om du ikke har klart å legge bort følelsene og ta kloke valg uten for mye helrødt på laget ditt.

Godt over 8000 spillere deltar, og kjemper om en tur til Anfield for én person, med fly, hotell og kampbillett dekket av supporterklubben. Forhåpentligvis til neste sesong, om det er lov å reise igjen.

Salah er fortsatt poenggarantist

Mohamed Salah er langt ifra like populær i årets versjon av Fantasy Premier League som han har vært tidligere år, når «alle» har hatt egypteren på laget. Kun 29 prosent eier Salah i skrivende stund.

Han er den Liverpool-spilleren som har gitt flest poeng denne sesongen, med 174. Kun Bruno Fernandes (209) og Tottenham-duoen Harry Kane (191) og Hueng-min Son (179) har gitt spillerne flere poeng.

Fra Liverpool er Sadio Mané (120 poeng), Andy Robertson (113 poeng) og Roberto Firmino (102 poeng) de neste på listen, i det som har vært en uvanlig svak sesong for Liverpool-spillere Fantasy-messig.

«Behag og ybbehag» på topp

Etter 29 serierunder, er det David Jøntvedt Lie som ligger best an. Laget hans «Behag og ybbehag» har tatt 2021 poeng, noe som gjør at Lie er nummer 193 i verden og nummer 16 i Norge.

Han leder med det LFCSCN-ligaen – men det er på ingen måte avgjort.

TABELLEN: Ingenting er avgjort i supporterklubbens Fantasy-konkurranse.

TABELLEN: Ingenting er avgjort i supporterklubbens Fantasy-konkurranse.


Hans Hyttens «Ninja Skrtels» følger to poeng bak, før Sondre Solbergs lag «Bjarne» kommer fire poeng bak der igjen.

Med ni serierunder igjen kan dette fort endre seg!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]