– Klopp har rett - Nations League er en tåpelig turnering

Dejan Lovren gir sin klubbmanager full støtte når det gjelder nyvinningen UEFA Nations League.

11. okt 2018 kl 12.38 Einar Kvande

Dejan Lovren skal i ilden i UEFA Nations League fredag kveld, når England, med klubbkameratene Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og Jordan Henderson, står på motsatt banehalvdel i Rijeka.

– Jeg er enig med Klopp, Nations League er en tåpelig turnering, siteres Liverpool-stopperen av Goal.com.

– Det er helt meningsløst å spille disse kampene. Det er ikke noen skikkelig turnering som du trenger å vinne, legger han til.

– Du kan kalle disse kampene hva som helst, men faktum er at de bare er vennskapskamper!

Både Kroatia og England tapte sine respektive åpningskamper i turneringen for Spania. VM-finalist Kroatia ble slått hele 6-0 i september.

Bak lukkede dører

Kampen mellom de to landene i Rijeka i morgen kveld vil spilles bak lukkede dører, uten publikum tilstede, etter at UEFA straffet Kroatia i forbindelse med en EM-kvalifiseringskamp mot Italia i 2016.

– Det blir en merkelig kamp uten publikum tilstede. Vi er ikke vant til det, og for England er det nok enda mer uvant.

– Det er synd, for det er en flott liten stadion. Det blir en vanskelig kamp.

– England ønsker nok å revansjere seg etter tapet i VM-semifinalen. Men det er som det er. Det er ikke vår feil at kampen går for tomme tribuner. Det skyldes dumme folk som gjorde dumme ting inne på banen. Jeg håper det var siste gangen noe slikt skjer. Dette blir en annerledes opplevelse.

– Jeg synes det er urettferdig å straffe fansen på denne måten, for fansen som ville ha gått på denne kampen var trolig ikke tilstede på det stadionet der dette skjedde. Men jeg antar de måtte ilegge oss en form for straff.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]