Nye undersøkelser for Naby Keita

Liverpools midtbanespiller har pådratt seg en hamstringskade under spill med landslaget.

17. okt 2018 kl 11.33 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo vil Naby Keita foreta en røntgenundersøkelse på Merseyside i dag angående skaden han pådro seg under spill med Guinea i går.

23-åringen måtte forlate banen under 1.omgangen mot Rwanda og en kunne se bilder hvor en lagkamerat tok Keita på ryggen på vei mot garderoben i pausen, tydelig for ikke å belaste benet ytterligere.

Det skal dreie seg om en skade på bakside av låret, en hamstringskade.

Var ventet å få spille

Skaden kommer meget ubeleilig for både Liverpool og ikke minst Naby Keita selv. Med bl.a. James Milner på vei tilbake fra skade var det ventet at Jürgen Klopp framover ville lene seg mer mot sitt sommerkjøp enn hva tilfellet har vært de siste ukene.

Nå må det betegnes som høyst usikkert om Naby kan bli friskmeldt til lørdagens kamp mot Huddersfield.

Flere kan bli spilleklare

Skaden til Keita virker å være den aller største bekymringen til manageren etter et landslagsopphold som har fortonet seg som noe av et mareritt.

Både Virgil van Dijk, Mo Salah og Sadio Mané ble sendt hjem fra sine landslag med skader. Nå var hjemsendelsen av van Dijk planlagt allerede før landskampsuka, og det utelukkes ikke at alle tre kan rekke å bli klare til møtet med Huddersfield.

Det samme gjelder for James Milner, som har kommet seg raskere enn antatt fra sin strekkskade. Angående Naby Keita kan det imidlertid bli noen nervøse timer før en får vite mer om omfanget av hans skade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]