Savner kreativitet på midtbanen

Jamie Carragher mener Liverpool mangler litt kvalitet akkurat i den posisjonen.

11. okt 2018 kl 20.42 Arild Skjæveland

Liverpool har fått en strålende start på denne sesongen, men dersom noe skal kritiseres, så har ikke laget så langt nådd høydene fra forrige sesong når det kommer til blendende angrepsfotball.

Liverpool-legenden Jamie Carragher savner kvalitet på midtbanen. Denne sesongen har James Milner, Gini Wijnaldum, Naby Keita og Jordan Henderson fått mest spilletid på midten, mens Fabinho har fått noen få minutter.

– Vi trenger litt mer kvalitet på midten, tror jeg. Det er alt. Kanskje vil Klopp se på det igjen i januar, sier Sky Sports-eksperten i et eksklusivt intervju med thisisanfield.com.

Savner kreativitet

Carra sammenligner Liverpools midtbane med det Pep Guardiola har.

– Jeg ser på den midtbanen og tenker at vi savner en Coutinho-type. Vi prøvde å kjøpe Fekir, så vi er åpenbart på jakt etter en slik type, sier han videre.

– Vi prøver å konkurrere med City, og jeg ser på hva de har med De Bruyne og Silva i den posisjonen. En slik spillertype har ikke vi. Vi har andre spillertyper, og vi spiller ikke på samme måte, men av og til trenger du en spiller som kan låse opp forsvaret på Anfield, og finne en løsning.

– Det er det eneste som bekymrer meg med denne stallen. Med unntak av det, så mener jeg det er Liverpools beste stall på 30 år, sier Carra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]