– Vi har det tre ganger verre enn Liverpool

Slavisa Jokanovic har hatt sin pressekonferanse.

9. nov 2018 kl 14.44 Arild Skjæveland

Søndag tar Liverpool imot Fulham på Anfield. Det er et Fulham-lag det var store forventninger før sesongstart, men som ikke har vunnet en kamp siden august.

Slavisa Jokanovic er bookmakernes favoritt til å først miste jobben. I dag holdt han sin pressekonferanse før søndagens kamp.

– Liverpool kommer fra et tap, og de er såret, men vi er tre ganger mer såret enn det de er. Vi må legge inn tre ganger så mye innsats, og jeg forventer at spillerne mine skal sloss for å gjøre supporterne stolte, sa Jokanovic på pressekonferansen.

– Dersom vi jogger på banen og forventer at vi skal få gavepakker, så kommer ikke det til å skje. Vi må gjøre en innsats for å vinne tilbake ballen og støtte hverandre.

Usikker fremtid

Etter Fulhams store investeringer på overgangsmarkedet er det mange spekulasjoner rundt serberens jobb.

– Jeg er her nå, og vi snakker ikke om fortiden, men om nåtid. Vi ønsker å være mer konkurransedyktige og vinne kamper. Jeg har tro på meg selv. Jeg tror på spillerne, støtteapparatet og folkene rundt oss. Vi er der vi er, og vi må ta steg fremover.

– I forrige kamp (mot Huddersfield) valgte vi en stygg måte å tape på. Du må kjempe til siste slutt og gi ekstra innsats. Den innsatsen viste vi ikke, og nå må vi våkne opp, sier han.

– Etter tøffe to og et halvt år i Championship kan vi ikke gi opp nå. Vi må vise ambisjoner og stolthet. Liverpool er et veldig farlig lag med offensive og defensive våpen. Vi må vise folk at vi er klare til å gå i krigen.

Fulham har ingen store skadeproblemer før kampen. Joe Bryan er ute med en hamstringskade, og Kevin McDonald regnes som usikker med en smell.

Liverpool - Fulham spilles søndag kl. 13.00 og vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]