– Hadde aldri trodd jeg skulle være i denne situasjonen for 12 måneder siden

Trent Alexander-Arnold er takknemlig for tilliten.

19. apr 2018 kl 12.43 Arild Skjæveland

Selv om Nathaniel Clyne er skadefri og har vært tilbake i kamp, ser Trent Alexander-Arnold nå ut til å være Jürgen Klopps førstevalg på høyreback. Unggutten storspilte i kvartfinalene mot Manchester City, og løftet seg stort etter et par tøffe kamper mot Manchester United og Crystal Palace.

– Det har ikke alltid skjedd gradvis, det har vært feil og dårlige kamper på veien, men det hjelper deg til å lære. Det er takket være de kampene og tilliten fra manageren som gjør at du kommer deg gjennom de tøffe periodene, og som gjør at du ikke mister selvtilliten, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpool Echo på klubbens draktlansering.

Takker for tilliten

Unggutten har spilt 27 kamper denne sesongen. 24 fra start.

– For 12 måneder siden hadde jeg aldri trodd at eg skulle være i denne situasjonen. Jeg er takknemlig for det. Jeg er glad for å få sjansen til å spille, og det er takket være tilliten manageren har vist meg, sier 19-åringen videre.

– Hver gang han har gitt meg tillit, og spesielt i de store kampene, har jeg prøvd å vise hvorfor han stoler på meg, både til han og laget.

Beholder 66

Trent spiller med draktnummer 66 på ryggen. Det har han planer om å fortsette med.

– Nummer 66 har bare blitt med meg så langt. Jeg har fått gode kamper og øyeblikk med det, så jeg har ingen hast med å endre på det, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]