– Vi kan ikke ta av

Jordan Henderson drømmer om finale, men det er langt igjen.

19. apr 2018 kl 10.31 Arild Skjæveland

Jordan Henderson har snakket med den lokale pressen i forbindelse med Liverpools draktlansering. Kapteinen er opptatt av at ingen må ta av – og at mye jobb gjenstår.

Henderson var suspendert i den siste kvartfinalen mot Manchester City.

– Jeg liker ikke å se på. Jeg er ikke en god tilskuer, sier han til Daily Mail.

– Det var vanskelig å kunne få spille, men jeg synes guttene gjorde det strålende. Det var en tøff førsteomgang, men jeg synes vi slo bra tilbake etter pause, og det var en fantastisk utfordring for oss. En vi kom oss gjennom, og det er forhåpentligvis noe vi kan ta med oss videre.

– Vi er i god form for øyeblikket, men samtidig er det viktig at vi ikke tar av. Fokus må være på å spille fotball og gjøre alt vi kan for å vinne kamper, enten det er i Premier League eller Champions League.

NY DRAKT:
NY DRAKT:  Jordan Henderson snakket i forbindelse med draktlanseringen.

– Vi har noen store kamper i vente, men må bare fortsette slik vi har gjort det denne sesongen. Jobbe hardt på treningsfeltet, ta det med inn i kamper, og forhåpentligvis ende sesongen på en god måte.

Undervurderer ikke Roma

27-åringen innrømmer at han drømmer om å løfte pokalen i Kiev.

– Du drømmer om slike ting når du er liten. Selvsagt har jeg også drømt, slik som mange andre spillere har. La oss ta ett steg av gangen. Roma er et fantastisk lag, og det vil bli en tøff oppgave for oss, så vi må bare vente og se, sier kapteinen som sjelden gir pressen sitater som kan blåses stort opp.

Liverpool kommer ikke til å undervurdere Roma i semifinalene.

– Vi kommer i hvert fall ikke til å undervurdere dem. De slo Barcelona 3-0, og er et topplag. Det vil bli vanskelig både hjemme og borte. Jeg har sett dem noen ganger, og de har noen veldig gode spillere og et veldig bra lag, sier Henderson.

– Det vil bli vanskelig, slik det alltid ville bli i en semifinale i Champions League. Det er en utfordring for oss, og vi går til kampene med selvtillit etter hvordan vi har spilt – spesielt i forrige runde. Vi må fortsette slik vi har gjort, og forhåpentligvis komme til en finale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]