Hodgson kan velge fra skadefri stall

Roy Hodgson har ingen skadebekymringer før mandagens kamp.

18. aug 2018 kl 16.01 Arild Skjæveland

Premier League-runden er godt i gang, men Liverpool skal ikke i aksjon før mandag kveld på Selhurst Park. Crystal Palace-manager Roy Hodgson kan velge fra en skadefri tropp.

– Troppen ser veldig bra ut. Vi fikk noen smeller mot Fulham, men spillerne som fikk smeller er nå friske igjen, så jeg kan velge fra en full stall, og det er bra, sier Hodgson til cpfc.co.uk.

Hodgson hinter om at spillerne de har signert i sommer kan være nærmere startplass.

– De nye spillerne ser bedre ut, og vi er fornøyd med dem også.

En tent Benteke

Etter ett år på Anfield ble Christian Benteke solgt til Crystal Palace. Belgieren har scoret sju mål på 10 kamper mot de helrøde, og ifølge manageren er han topp motivert før møtet med gamleklubben.

– Det vil bety mye for ham å score. Han er desperat etter å legge forrige sesong bak seg, og hva er en bedre måte å gjøre det på enn å score mot din gamle klubb? Det blir ikke vanskelig å motivere han for denne kampen, sier Hodgson.

Ble imponert over Liverpool

Crystal Palace startet sin sesong med å slå Fulham. Hodgson fikk også med seg Liverpools åpningskamp mot West Ham.

– Det var veldig bra. Jeg så West Ham-kampen, og de var veldig imponerende. Etter hvert overgangsvindu under Jürgen Klopp har de forbedret seg, i tillegg til å forbedre spillerne som allerede er der, sier Hodgson.

– Vi vet hvordan de spiller, og hva styrkene deres er. Vi spiller hjemme og har våre egne styrker som kan gi andre lag problemer når vi har ballen.

Crystal Palace - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]