– Ja, jeg ser det, for jeg er ikke blind!

Slik lød Jürgen Klopps svar da en journalist påpekte at Liverpool har en bredere stall denne sesongen.

12. aug 2018 kl 21.34 Einar Kvande

– Jeg kan lese lagoppstillingen, og se hvem som sitter på benken. Jeg har ingen forklaring på hvorfor Alberto Moreno ikke var i troppen. Han har hatt en fantastisk preseason. Han er blitt bedre, bedre og bedre, men vi må ta disse avgjørelsene, sa Klopp under sin pressekonferanse etter 4-0 seieren over West Ham.

– Adam Lallana kom ikke innpå, selv om han blir bedre, bedre og bedre. Det samme med Clyney, Dom Solanke og Divock Origi. De blir alle bedre, bedre og bedre. Men det er hva du trenger.

– Jeg er ganske åpne når jeg snakker om dette. Jeg liker ikke å fortelle spillere at de ikke er på laget, eller hva det nå skulle være. Spesielt når de har gitt alt på trening, men det er helt normalt, og en del av denne geskjeften.

– Det er bare august

– Det finnes ting i livet som er vanskeligere å akseptere. Det er bare august, og i september når vi begynner å spille tre kamper i uka har vi ikke dette problemet lenger. Vi kommer raskt dit.

– Det vil gå bra med alle, så jobben for guttene for øyeblikket er å jobbe veldig hardt om du ikke starter, og også om du starter. De må være klare når det er bruk for dem.

– Når sesongen er over er planen at de alle skal være fornøyde, fordi de har spilt en viktig rolle i løpet av sesongen. Så fra mitt ståsted er alt greit.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]