Klopp om forventningene til eget lag

– Vi er utfordreren.

12. aug 2018 kl 21.12 Einar Kvande

På pressekonferansen etter 4-0 seieren over West Ham fikk Jürgen Klopp spørsmål om han føler forventningspresset som en bør på sine skuldre.

– Vi har forventninger selv også. Forventningene er slik at du føler det helt annerledes før en Premier League-kamp enn før alle preseason-kampene. Uansett hvor de er, om vi møter Manchester United foran 100 000 tilskuere, så føles en Premier League-kamp mot West Ham helt annerledes. Slik er det bare, svarte Klopp.

– Du kan ikke skape en slik situasjon. Det var det jeg mente da jeg sa at du ikke kan teste dette på forhånd, før du faktisk prøver det. Det var bra. Vi kjenner våre egne forventninger, og vi erkjenner at det er en veldig positiv stemning rundt klubben. Men folk vet også godt at denne sesongen blir utrolig vanskelig. Det er det eneste jeg ønsker å si.

En utfordrer

– Vi kan ikke være noe annet enn en utfordrer, for vi har ikke vunnet noe som helst etter at jeg kom til klubben, og det er lenge siden.

– Derfor må vi investere mer, kjempe mer, og skape mer. Det er hva vi forventer av oss selv, og så får vi se hvor det fører oss.

– West Ham vil helt sikkert få en god sesong, men de er ikke like gode som United, City og de klubbene. Det er slik det er. De vet det, og vi vet det, og vi må være klare uke etter uke, for alle typer utfordringer. Forventningene - våre egne er høyest. Men det endrer ingenting.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]