– Jeg kunne ha spilt en halvtime

Dejan Lovren fikk ikke engang sitte på innbytterbenken i generalprøven mot Torino, men bedyrer at han er klar til innsats om stopperkrisen tilsier det.

8. aug 2018 kl 08.23 Einar Kvande

Dejan Lovren har bare et par treningsøkter bak seg etter at han returnerte til Melwood, men hevder at han likevel er i god nok form til å bidra i Liverpools sesongåpning på søndag dersom det er behov for det.

Liverpools nummer 6 er høyt oppe etter at han hjalp Kroatia til VM-finalen i Russland i sommer.

– Jeg kunne til og med ha spilt i en halvtime mot Torino, bedyrer Lovren til LFCTV.

– Men vi får ta dette et steg om gangen. Vi må gjennom forberedelsene, og så får vi se hva som skjer på søndag.

Slet mentalt etter nederlaget i Champions League-finalen

– Etter Champions League-finalen var det vanskelig for meg å akseptere tapet. Så var det rett til VM med landslaget. Det var vanskelig for meg.

– Men nå har jeg hatt en pause på tre uker, og derfor er jeg klar og i form igjen. Jeg er full av vilje til å vinne mange kamper her, og forhåpentligvis kan vi vinne et par trofeer også, avslutter midtstopperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]